Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 07 augustus 2015 @ 12:38 door Calamandja , 1168 keer bekeken

Open Monumentendag op 12 en 1…

In aanloop naar Open Monumentendag op 12 en 13 september wordt er elke maand een Open Monument van de Maand gekozen. Voor augustus is dit Kasteel Groeneveld in Baarn.

   

Zaterdag 8 augustus 2015 is het kasteel gratis geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

   

Het thema van de Open Monumentendag is dit jaar ‘Kunst & Ambacht’. De in de achttiende eeuw gebouwde buitenplaats Kasteel Groeneveld is een monument waarin kunst en historie samengaan. Bekijk op 8 augustus de verrassende en interactieve familietentoonstelling ‘Nederland is een feest!’, bekijk de originele behangselschilderingen en het indrukwekkende stucwerk, kom spelen op de spannende zolder in het kasteel, of volg de educatieve kinderroute in het park, waarin aan de hand van de prenten vragen voorbij komen over kasteel, landgoed en omgeving.

     

Open Monument v/d Maand augustus: Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld is uitgeroepen tot het Open Monument van de Maand augustus 2015. Zaterdag 8 augustus 2015 is het kasteel gratis geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De openstelling is een opwarmer in de aanloop naar Open Monumentendag 2015 in het tweede weekend van september. Het thema dit jaar is ‘Kunst & Ambacht’. Kasteel Groeneveld is een monument waarin kunst en historie samengaan.

    

Meer info op: openmonumentendag.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.